Denne berømte Stavanger-kaken balanserer fløtekrem og søte jordbær med forfriskende sitronfromasj.
Størrelse: ${variant.length}cm x ${variant.width}cm
Bunn:
Sukker, vann, melis, marengshvite (sukker, tørket eggehvite 42 %, fortykningsmiddel E 466, surhetsregulerende middel E 330.
Krem:
Kremfløte (melk), jordbærsyltetøy (jordbær (50%), sukker, vann, fortykningsmiddel E 440, surhetsregulerende middel E330, konserveringsmiddel E202)), fromasjpulver (sukker, glukose, gelatin (storfe), sitronjuice pulver, surhetsregulerende middel E 330, naturlig aroma, salt)), sukker, glukosesirup, invertsukkersirup, vann, surhetsregulerende middel E 450, E 339.
Dekor:
Sjokoladedryss (sukker, fullherdet vegetabilsk fett (palmekjerne), fettredusert kakaopulver, emulgator E322 (soya), E492, aroma), pistasj råmasse (sukker, aprikoskjerner, vann, glukosesirup, fuktighetsbevarende middel E 420, aroma, maisstivelse, konserveringsmiddel (E 202), surhetsregulerende middel E 330, farge E 141, E 100). Marsipanpynt inneholder mandler.
Dekoren kan variere og inneholde allergene ingredienser som egg, soya, melk, nøtter, lupin og sesamfrø, eller spor av disse.
Kaken kan inneholde spor av nøtter, sesamfrø, gluten. Kaken har vært fryst.
Holdbarhet: 4 dager
Oppbevaring: Kjølig 0-4 °C
Forbrukerkontakt: www.coop.no
Tilvalg: